29 augusti 2022

Dags för en vecka på Malloca

Tobbe var först att lämna denna morgon och redan vid fem kom taxin som skulle ta honom till Gatwick och vidare färd till Glasgow.


Strax innan åtta kom nästa taxi och hämtade oss för resa till Heathrow och terminal 5. Jag har inte varit på Mallorca sedan 1987, det är ju hela trettiofem år sedan!


Michi och jag landade först och när vi hade checkat in hittade vi en liten taverna, på ett torg alldeles nära vårt hotell, där vi kunde ta lite lunch. Vi bor på Concepcio by Nobis i rum 110. Femstjärnigt hotell, men oj så små rummen var. I övrigt är hotellet fint.


Michi behövde träningsshorts, skärp och en slips så det blev en liten shoppingrunda. Det är inte ofta jag får med Michi på shopping.


Det finns en liten pool utanför vårt sovrumsfönster. Den får vi prova någon dag.


Anna och Erik var vid hotellet framåt halvsju och vi promenerade iväg till ett restaurangområde Anna hade hittat. Vi kom till en gågata full med ställen och hoppade runt och provade ett par av dem.


Så otroligt trevligt att äta lite goda tapas på olika ställen. Vi avslutade på ett litet ställe alldeles i närheten av vårt hotell. Här börjar ju allting så mycket senare. Skönt att frukosten serveras ända fram till klockan elva.