14 februari 2021

Mot Kuala Lumpur

Vaknade tidigt imorse och gick ut och satte mig. Lite resfeber kanske? Kunde njuta av att se solen gå upp över havet.


Tog kameran och fotade lite av vad som hänt hittills med våra land. En stor kruka har fått lite gröna växter och står nu mitt på gräsmattan.


Landet längs med muren har fått grus och lite nya växter.


Peter, som sköter poolen, kom när vi åt frukost och vi frågade om det gick att laga jacuzzin. Det behövs en ny motor. Vi tackade ja till det så nu vet jag snart inte vad det finns kvar att fixa :)


Vi friserade vår bougainvillae och tog bort döda grenar undertill. Den är rolig då man har ympat ihop en vit och en rosa växt så blommorna som kommer nu är helt rosa, helt vita eller lite av varje.


Halvtvå körde Michi ner mig till flygplatsen. Det var tur jag hade alla nödvändiga papper för de granskade verkligen allting supernoga. Endast tre plan var planerade för dagen.


Vi var inte många personer som gick ut till planet. Totalt var vi sex personer på hela flyget.


Jag började fnittra helt hysteriskt när jag kom hem till lägenheten. Vi åkte den 27 december och har sedan dess varit på Langkawi. Jag hade inte en tanke på att det fortfarande var jul hemma.


Var ute och letade efter en dusch på området. Vi har ju inget vatten i lägenheten förrän på onsdag... Jag får besöka vår lägenhet i Verve Suites som inte är uthyrd... Hela poolområdet var avstängt. Man får inte simma nu när landet är stängt.


Fick en bild från Michi som visade att det nu levererats två palmer till. När vi köpte Buddha-statyn ville jag att den skulle stå på baksidan lite inne bland träden som det ser ut i Angkor Wat. Det gick inte att få bak den dit så nu har den stått ensam vid poolen. Nu har vi fått lite mer växter. Så roligt att göra fint!


Kvällen hemma blev hektisk. Upp till Pattu och Sunandhini med ett litet tack för deras hjälp, till affären för att handla till ett tomt kylskåp, bort med juldekorationer i trappa, hall, kök och matplats, tömning av totalfuktigt IKEA-skåp i badrummet och sedan middag först framåt tiotiden. Mycket att göra både hemma och på jobbet, men det visste jag ju när jag åkte. Det är ju liksom därför jag är här :)