21 december 2020

Julmat igen

Imorse kom en bild på Fredrik och Thomas som fixat årets gravlax hemma. Thomas är tydligen jättedålig på att laga mat - eller han gör det aldrig så han har ingen erfarenhet. Nu får alla hjälpas åt med att laga middag när de är fyra hemma i huset. Han har tydligen ringt sin mamma massor med gånger för att få hjälp med recept och hur man lagar till det. Lite sött! Fredrik har nu gjort gravlax själv för första gången. Gissar att han nu skapat en tradition för sig själv för resten av livet.


Läste idag ut den här boken. Jag blev intervjuad för den men fanns inte med i den. Alla killar i koncernledningen omnämndes men inga tjejer. Ändå var vi hälften vardera. Lite lustigt eftersom det pratas mycket om jämlikhet i boken. Tyckte den var väldigt rolig att läsa för varenda sak som boken tar upp var jag med om och känner igen så det var lite nostalgi.


Den var både rolig och jobbig att läsa eftersom jag inte träffat Hans sedan jag sade upp mig och han var så förbannad då. Får väl se det som något positivt eftersom han ville att jag skulle vara kvar och till och med erbjöd mig ett nytt jobb två år senare... Det var i alla fall väldigt roliga år där!