14 januari 2023

Dagsgäst hemma när barnen är på kalas

Imorse promenerade jag iväg till Desborough Town Hall för att få min andra booster. Måste säga att NHS fungerar fantastiskt bra. Utan att göra någonting får man erbjudanden om mammaografi, hörsel- och syntest och påminnelse om covid-vaccinationer. Strålande! Det var helt tomt i lokalen förutom alla som jobbade. Lite skillnad mot förr.


Sprutan gick så snabbt och var så liten och allt gick så fort så jag glömde helt bort att fråga vilken jag fick. Jag får kolla NHS-app där det väl dyker upp om ett par dagar. Gissar på Pfizer, som det var sist.


Vid halvelva kom Erik över med Pluto som skulle vara min lekkamrat idag. Han slumrade gott ett tag och jag kunde sitta lugnt med en bok.


Vi gick senare ut på en ordentlig långpromenad. Det värsta nu är att det är så otroligt lerigt ute så det blev till att sätta ner honom i badkaret och duscha honom ordentligt när vi var hemma igen.


Vi fick ta lite fina kort och skicka till husse och matte som var ute på galej med Fredrik och hans vänner.


Jag pusslade klart Spanienpusslet idag. Vet inte hur många år sedan det var jag pusslade senast, men det är så rofyllt och totalt avkopplande. Vi fick ett nytt av Helene och Thomas i julklapp så det åker med hit efter nästa Sverigetur.


Lucy hade ordnat hela dagen för Fredrik och de var ett tjugotal vänner som sågs och hittade på bus. Det är ett fint gäng med vänner han har! Lucy är mästare på att fixa saker också. 


Pluto skulle ha sovit över, men Anna och Erik var hemma redan innan nio och bjöd över mig en liten stund. När jag skulle gå sov Pluto så sött så han fick stanna kvar hemma. Idag önskar vi Fredrik en extra bra dag när han fyller 26!!!