29 maj 2021

Vi fixar i Verve Suites

I lägenheten i Verve Suites block C fanns det en inbyggd säng för en person plus ett inbyggt skrivbord. Det gjorde lägenheten väldigt svår att använda för gäster för den som hyr. Nu hade vi en snickare som tog bort allt inbyggt och målade om hela rummet. Vi skall i helgen flytta dit en bäddsoffa, matta och lite hyllor så kommer det att blir riktigt bra.


En fläkt har kommit upp i vardagsrummet/köket också så  man inte behöver ha luftkonditionering på hela tiden.


Vi stack hem och hämtade bäddsoffan som inte gick in i bilen helt. Eftersom Verve Suites ligger precis brevid där vi bor så krypkörde jag med Michi gående bakom bilen för att staga upp soffan. Det gick fint det också.


När det var dags för middag så var det min tur att fixa och jag hade beställt supergoda revben från en restaurang här i närheten. Restaurangerna måste stänga åtta så jag beställde redan kvart i sju för att vara på den säkra sidan. Medan vi väntade så blev det några partier kort.


Helt plötsligt när klockan var fem över åtta så plingade det till i telefonen - Your order has been cancelled. Alltså man blir ju galen.


Det blev till att leka: Vad har du i ditt kylskåp. Som tur var har vi ju saker hemma så hittade ingredienser till en snabb pasta. Klockan var ju nästan halvnio och vi var jättehungriga.


Det blev en typ Carbonara lite snabbt och Michi var nöjd :)


Vi fick lite bilder från Langkawi idag skickade av Rentokil som var där och sprayade mot mygg. Längtar dit!


Anna och Erik var ute och firade lite. Erik hade sitt teoriprov för körkort idag och klarade det galant. Det är först när man klarat det som man får börja ta körlektioner.


Fredrik hade också tenta idag och får förhoppningsvis svar på den imorgon. Nu håller vi alla tummar vi kan!