16 juli 2018

Anna kommer till Sverige

Michi åkte till jobbet i morse och jag stannade i Lerum. Ligger lite efter med allt som ska göras efter att ha legat till sängs så många dagar. Efter jobbet stack han ut till Rörtången och tog båten för att tanka. När han nådde Dyrön dog båten helt och han fick fylla på med en dunk han tagit med. Kode maskin måste definitivt ha glömt att tanka båten. Så kasst och farligt!


Fredrik skickade kort från kontoret på deras fina kaffebryggare. En gammal klassiker...


Efter frukosten åkte jag förbi pappa och sade hej. Nu har vi inte setts på flera dagar. Åkte sedan vidare till Allum för att fixa födelsedagspresent till både Victor och Thomas. Hittade även ett par nya bikinis till mig. Stoppade på Ica Kvantum i Lerum och fick bland annat köpt tre stora blommor. Det var dags att fixa lite på mammas grav. Nu är det full prakt igen. 



Tog det lugnt en stund hemma innan det var dags att åka ut till Landvetter för att hämta Anna. Hon hade haft återbesök hos sin kirurg idag som tyckte att mandlarna läkte fantastiskt bra och hon fick klartecken att resa. Vi åkte direkt ut till Rörtången där Michi fixat lite tapaskväll.

  

Så roligt att ha fått hit Anna igen. Nu stannar hon ända till den 25 juli, så en dryg vecka.



Fredrik kommer troligen inte att hinna till Rörtången alls den här sommaren till både vår och hans besvikelse. Så är det när man får sommarjobb. Tufft!