15 april 2015

Lunch med Nasha

Var i dag inne på ambassaden för att försöka få bevittnat några handlingar. Jag hade inte originalen med, bara kopior, så det blir bakläxa och förhoppningsvis kommer originalen i nästa vecka. Promenerade därifrån till restaurang La Scala för att möte Nasha på lunch.


Det var så längesedan vi sågs så det var riktigt kul att ha gott om tid och bara sitta och prata. Maten på La Scala är dessutom väldigt god, vilket inte gjorde saken sämre. Det är dock inga stora portioner. Jag tog ravioli fylld med kronärtskocka och det kom in tre bitar...


Efter lunchen var det dags att passa på att fixa lite ärenden nere i stan när jag ändå var där. Det blev ett par nya skor till Fredrik.


Efter tips från Madeleine köpte jag också ett set från Striplac. Det är som gelnagellack och man använder en UV-lampa, men det skall inte vara så svårt att ta bort, utan man drar av det bara. Låter som en smart idé.


Åkte sedan en sväng till jobbet. Det börjar bli lite mer att göra och en dag i veckan räcker inte riktigt till längre. Kul i och för sig :)