15 september 2022

Fix med nycklar och en tur till Puerto Banus

Härlig vy att vakna till. Det blir alltid en liten tur ut på terrassen på morgonen.


Idag blev det en ny busstur. Efter att jag åkte bussen från Estepona så har jag insett att det finns en busshållplats närmare oss alldeles rakt nedanför vårt hus.


Idag blev det en tur till Puerto Banus där de har El Corte Ingles och en stor Zara home. Kom inte hem med så mycket mer än mat, men det är alltid kul att titta runt. Jag kikade efter filtar och hittade ett par olika som var rätt ok, men köpte inga nu.



Vårt nyckelsystem, Nuki, fungerar bra till lägenheten men har slutat fungera till ytterdörren där nere. Det blev en tur till låssmeden som skall komma hit och titta på det. Hemma hade jag fått i uppgift av Michi att pussla ihop hans ölpump. Den låter i alla fall nu så vi får väl hoppas att det är rätt...


Michi var ute och åt middag med Thomas ikväll och de var på Stationshuset i Lerum. Där hade de ölprovning med öl från ett bryggeri i Gråbo. Det finns verkligen mikrobryggerier överallt.



Fredrik och Lucy firade ettårsdag idag. Lucy har varit bortrest i Grekland en dryg vecka med sina föräldrar så det var säkert roligt att ses igen och fira lite.


De firade på Aquavit, restaurangen där de hade sin första date. Det verkar väldigt bra!


Vi får väl prova den någon gång när vi är på plats i London.