02 september 2023

Michi och Thelma åker

Dags för Thelma och Michi att åka idag. Michi blev hämtad redan klockan tre, men innan det hann vi sätta upp lite tavlor som vi haft med från Malaysia. Nu ser det genast lite mer hemtrevligt ut.


Idag kom dörrmattan som vi köpt till Anna och Erik. Tänkte lägga den på plats när de kommer den femte september. Tur jag är sen med bloggen så jag kan skriva om det nu. Andra generationen i England.


Så var det dags att pussa och krama lite extra på Michi. Nu har han en middag hos Tobbe ikväll och imorgon skall han träffa Muaz, Castle och Karthik på stan och ta runt dem lite. De har turistat själva i två dagar nu. Vi köpte tre dagars busskort till dem så att de kunnat ta sig runt utan problem.


Klockan sex kom nästa taxi och jag åkte med Thelma ut till Heathrow ifall det skulle vara några problem. Allt gick smidigt och jag kunde sedan ta tåget tillbaka till Maidenhead.


Nu är det bara jag och Pluto några dagar. Skönt att få lite egentid. Mycket som släpar efter som ska fixas, men även tid för att bara njuta.


Anna och Erik var på romantisk middag ikväll. Michi och jag har varit vid ett likadant hjärta på Langkawi. Så roligt att se hur fint de har det!


Dags att krypa upp i soffan med en god bok och en snusande hund vid fötterna.