26 oktober 2017

Heldag med barnen och Michi anländer till London

Fredrik hade skola på förmiddagen med planeringsmöte för en marknadsföringspresentation, Jag passade på att använda mina träningskläder jag tagit med och sprang några varv runt Regent´s Park. Vi träffades sedan hemma och tog tunnelbanken in till Piccadilly Circus. Först blev det lunch på ett ställe som hade lite roliga smårätter. Vi handlade med lite kaffe på Nespresso samt lite frukostmat inför de närmaste dagarna innan vi åkte hem igen.


Anna kom förbi efter jobbet och tog med mig ut. Vi gick till Chiltern Firehouse och tog ett glas vin och en liten ostbricka. Vilket jättemysigt ställe.




Senare på kvällen stack vi ner till Paddington Station och mötte Michi som kom flygande från Stockholm. Vi tog oss upp till puben The Chapel, som ligger precis nära där Anna och Fredrik bodde tidigare. Kul att komma tillbaka deras gamla kvarter.


Så otroligt roligt att vara tillsammans alla fyra igen. Det kändes alldeles för länge att vänta ända till jul.



Anna åkte hem efter middagen, och vi gick hem till Fredrik där vi träffade Victor och Edward. Jag lade mig vid midnatt, men Michi fick en riktigt killkväll med poker och öl med ungdomarna. To each his own...