07 juni 2018

Till London

Skönt idag när jag skulle flyga till London för planet gick inte förrän tolv. Alltid skönt när man inte behöver stressa runt på morgonen. När jag kliver in i PocketShop för att titta efter någon ny bok står min gamla klasskamrat Filippa där med sin man. Vi var fyra tjejer som jämt hängde ihop på gymnasiet och nu är det nog femton år sedan vi sågs. Det var ett kärt återseende. Vi pratade i munnen på varandra och tog kort och skickade till Kerstin. Nu är det bestämt att vi skall ses den 26:e på en middag i stan. Så otroligt roligt!!!


Jag flög KLM för att få ihop poäng till ett silverkort. Så skönt när man får checka in via business class-kön, få gå ombord först plus ha en extra resväska. Det innebär dock att man inte kan flyga direkt utan alltid måste mellanlanda i Amsterdam. Nu hade jag drygt två timmar där för att vara säker på att mitt bagage kom med. Det har det inte gjort de två senaste gångerna. Finns ju trevliga sätt att fördriva tiden...


Väl framme på Heathrow kom en liten chaufför och hämtade mig :)


Väl hemma hos Anna blev det ompackning inför morgondagens resa till Paris. Vi fixade också en liten sovhörna till Maria som kommer på söndag.


Lite senare på kvällen gick vi till Duke of York och åt middag med Fredrik. Så roligt att få uppdaterat allt som händer och höra om hans resa till Italien.


Det är verkligen så härligt att komma hit och få träffa barnen. Nu skall jag vara tillsammans med dem i tio hela dagar och bara njuta!!