23 februari 2023

Ikea och AW med Swea

Idag blev vi av med sängen och det låga skåpet vi hade haft ute till försäljning. Helt plötsligt hade vi jättestor plats i vardagsrummet.


När jag kom hem efter dagens zumbapass så åkte jag till Doyoung, ett av ställena där jag sett hyfsade barstolar. Väl på plats hittade jag dock ingenting som kändes aktuellt.


Efter att ha tittat runt på ett par ställen till åkte jag till Ikea och vad hittade jag där - hur många barstolar som helst.


Det fanns bara fyra vita på hyllan, men fem till på lagret. De plockar dock inte fram några från hyllorna när butiken är öppen ifall de skulle tappa något från gaffeltrucken ner på en kund. De lovade plocka ner resten och jag får åka tillbaka imorgon. Väl hemma blev det till att skruva ihop alla fyra och det blev riktigt bra. Tyget går att tvätta och man kan köpa olika färger om man vill förnya sig lite. Perfekt!



Nu lades de gamla barstolarna ut till försäljning och vid elvatiden på kvällen kom en hel familj hem och hämtade dem.


Klockan sex var det dags för afterwork med Swea och vi träffades åtta tjejer på Porto Romano här i Mont Kiara.


När jag kom hem satt Michi och kollade på längdskidor. Idag var det sprint. Vi kollade färdigt både damer och herrar och damerna tog placering 1-4. Helt grymt bra jobbat!


Fredrik och Erik åkte upp med två vänner till Manchester och fick se Manchester United besegra Barcelona. En stor dag för dem!


Det har blivit mycket fixat här under denna första vecka. Skönt att det går framåt!