11 november 2018

Lite fix på Langkawi

Anna har varit på konferens med Gartner i Barcelona där hon en dag fick hålla föredrag för en större grupp om hundra gäster. Det hade gått jättebra! Konferensen slutade i fredags, men Anna stannade kvar och hade en skön helg. Barcelona är ju ingen tråkig stad!



Michi och jag tog oss runt på Langkawi och fixade lite saker. Vi var bland annat nere på Pelangi och betalade för nyårsmiddagen för tio personer så nu har vi definitivt plats. Jag visade Michi Dash hotel som har Alice i Underlandet som tema. Mycket skumma dekorationer..!



Väl hemma igen körde jag igång med att olja våra barstolar och Michi tog hand om bordet och diskbänken. Nu är det fyra stolar kvar som vi får ta nästa gång, sedan är allt klart.


På Haroo Haroo hade vår servitör rekommenderat det här lilla stället, WK12 så vi provade det när det var dags för mdidag.



Stället såg mysigare ut inifrån. Nio bord fanns med plats för cirka fyrtio personer.




Det var helt galet billigt. En hamburgare kostade 3,50 RM, dvs cirka 7 kronor och det dyrast på menyn låg på 20 RM. Då fick man både lamm och köttbullar.



De serverar ingen alkohol, men vi hade tagit med en liten bag. Fungerar på de flesta ställen, men här var det nej - inget alkoholhaltigt fick drickas här.



Rätt rolig inredning. Hur mycket skyltar som helst!





Michi fick en mangosaft som var väldigt sötsliskig.




Köttet var gott, men väl mycket sås för min smak. Jag skulle hellre ta såsen vid sidan om. Michi tyckte det var fantastiskt.




Köttbullarna var riktigt goda!




Satt ute en stund i den sköna kvällen innan vi lade oss rätt tidigt idag också. I morgon skall vi tillbaka till KL så det blir till att gå upp tidigt.