02 juli 2012

Besök på Sjöviksgården

Lördag den 30 juni fick vi äntligen komma och hälsa på Fredrik, två veckor efter det att jag varit och lämnat honom där. Det var en glad och entusiastisk son vi mötte som gärna skulle velat stanna en vecka till. Han började att ta med oss på en rundvandring på Sjöviksgården och första stoppet var lektionssalen.


Här är Fredriks rum. Fyra killar och inga garderober, klart att det ser ut så här :)



Omgivningarna är verkligen superfina. Gården ligger precis vid sjön Mjörn med flera badbryggor och jättevackra omgivningar.




Uppe på en liten höjd låg kyrkan där de haft andakt varje kväll.



Klockan sex var det dags för samling och middag och Henrik, Gudruns svärson som varit präst på lägret, hälsade välkomna.



Fredrik satt mitt bland alla tjejer - som vanligt...



Henrik plus fem ledare hade hjälpt till på lägret.



Efter lite god middag med lax var det dags för tipspromenad runt gården. Vi lyckades få 10 av 12 rätt.



Efter promenaden var det lite bildspel och sedan delade ledarna ut lite roliga diplom till alla ungdomarna. De drev lite med olika egenskaper. Vissa hade alltid kommit sent, vissa uppdaterade sin iPhone varje kvart osv. Om Fredrik sade de: Detta är en person som har spelat mycket. Han har spelat kort, spelat gitarr och alltid varit först ute på fotbollsplanen. Han bor utomlands och går i en internationell skola så därför får han sitt diplom på engelska: Fredrik är årets Player. Vi höll på att dö av skratt. Fin titet...



Bra med två veckors frånvaro från varandra. Fredrik och Anna såg ut att vara väldigt goda vänner ;)




Imorgon får vi komma tillbaka för lite konfirmation.