23 maj 2015

Min födelsedag och prom

Jag vaknar alltid först i familjen, men fick ligga och dra mig lite i sängen och "låtsas" sova tills två skönsjungande män dök upp i sovrummet. Michi och Fredrik såg lika trötta och söta ut båda två. Av Michi fick jag biljetter till en konsert på trädgårdsföreningen med Sweet, Slade och Smokie. Det skall bli otroligt roligt att gå och lyssna till dessa band där man kan så många låtar! När jag kom ner till frukosten stod där en blomsterbukett som våra grannar Sunandhini och Pattu kommit och lämnat. Så otroligt gulligt!



Promenerade iväg till 1 MK för att hämta Fredriks corsage - dvs blommor han och Amanda skall ha på sig till studentbalen. Hon skall ha en knuten kring handleden och han skall ha en på kostymfickan.




När jag kom hem stod Fredrik med en stor bukett till från honom och Anna. De ville spara presenten tills Anna kommer på måndag och det är ju trevligt för mig att få bli uppvaktad två gånger.




Innan balen ville gärna Fredrik och Amanda ta lite fina foton så vi tog vår bil upp till Carcosa. Fredrik hämtade Amanda i sin bil så att inte frisyren skulle bli förstörd på vägen hit. Michi fick modella lite medan vi väntade...




...och även jag. Fniss!




Så kom de unga tu. Det kändes ju nästan som om man var på bröllop fast det inte var ringar som byttes utan blommor som sattes på...




Amanda hade en otroligt fin klänning som hon hade köpt i USA och fått hitsänd.




Det får bli ett litet collage här för det var så många fina bilder:








Så fick vi flytta bilen och ta lite bilder framför själva Carcosa.




Och så lite fler bilder innan de skulle åka iväg till Renaissance Hotel.



Det roliga var att temat på studentbalen är Gatsby och vår lilla TD-modell är just...Gatsby.



Det var rätt mycket trafik in till stan men Fredrik körde säkert med sin Amanda och halvåtta var vi framme. De såg ut som ett par på röda mattan till Oscarsgalan :)



Michi och jag lade sedan beslag på bilen och åkte vidare till Madarin Oriental för lite födelsedagsmiddag. Innan vår mat kom in fick vi in olika amuse bouche. Här en liten bit grillad tonfisk.




The Grill på Mandarin Oriental är nog Kuala Lumpurs bästa restaurang. Michi beställde in en hummersoppa och får in en tallrik med hummerbitar på och sedan kommer soppan och hälls upp ur en kanna. Fantastiskt god dessutom.



Jag tog en av mina favoriter -  carpaccio.




Det fick bli en skål för födelsedagsbarnet också :)



Varmrätten serverad väldigt fint med en stuvad spenat till som inte var av denna världen!




Fredriks studentbal hade övergått till bus på stan och de hade uppenbarligen en fantastisk kväll med alla kompisar. Både Fredrik och Amanda var lyriska dagen efter!




Anna skickade foto från en betydligt lugnare miljö där det var middag hemma hos morfar.



Hela familjen har fått kalasa idag fast på lite olika ställen. Snart är vi alla tillsammans igen!