03 mars 2022

Tjejlunch och Zumba

Kom till Almaspuri efter zumban idag och kollade på hyllorna som var uppsatta igen i köket. I och med att kaklet är uppsatt har hyllorna kortare pinne att hänga på. Resultatet var väl sådär. Undrar varför de satte upp pinnarna innan kaklet var på plats. En sak till att fixa.


Efter spanskalektionen igår fick jag tips om ett par böcker jag kan köpa. Hittade dem online så jag kunde ladda ner dem som pdf. Helt perfekt!


Klockan tolv var det dags för lunch på Southern Rock med Åsa, Maria B och Anna. Så supermysigt att få ha en tjejlunch igen.


De har fantastiskt god fisk och skaldjur. 


Var ju på Zumban imorse och nu på eftermiddagen dunsade det in fler foton. Undrar om de skall göra detta varje gång? Träffade Joanne idag och hade återigen sällskap hem med Rumi, den mexikanska tjejen. Bra träning med spanskan, men det är fortfarande svårt att hålla igång en konversation i en kvart. Mycket tänkande på grammatik och att komma på ord.


Var hemma från lunchen först vid halvfemtiden och då var det dags att jobba undan lite samt packa inför Langkawi. Imorgon bär det av för första gången sedan november.