01 september 2016

Regnoväder till Langkawi

Körde en rivstart i morse. Michi och jag åkte iväg till RHB och fixade postväxlar för Johans visum. Det blev sedan en färd direkt till kontoret så att numren på postväxlarna kunde läggas in i expat-systemet och hela ansökan skickas in. Nu har vi begärt att allt skall hämtas på vårt kontor i morgon så att han får sin sticker i passet. Åkte sedan till vår advokat här som fick skriva på för vårt visum som nu skall förnyas efter fem år. Vid halvfyra var det sedan dags för mig att flyga upp till Langkawi igen. 



Väl framme vid flygplatsen började regnet stå som spön i backen och åskan dånade ovanför våra huvuden. Flyget blev uppskjutet på obestämd tid - tack och lov. En dryg timme senare kom vi i alla fall iväg. Det var dock så skumpigt så även flygvärdinnorna satt fastspända.



Eftersom inget blivit serverat så fick alla ett litet fluffigt Firefly-flygplan när vi steg av. Jättesött. Jag lämnade det till vår granne Marios lille son som väl är tre år. Han blev helt överlycklig :)



Väl framme var det kul att se vad som hänt sedan sist. Inne i Michis man cave hade nya hyllor kommit upp...



...och i utomhusköktet hade vi fått skåpsluckor överallt. Det roliga är att vi har använt spillvirke från vår gamla altan så nu är det nästan slut.


Tog mig en skön simtur i skymningen innan jag gjorde i ordning lite middag hemma. Redan vid nio var jag nästan helt slut, men så blev det lite Facetime med Fredrik så då var jag vaken lite längre :)



Imorgon blir det en slö dag tänkte jag mig. Till helgen drar det in massa folk igen.