15 augusti 2018

Framme i KL

När jag vaknade lagom till frukosten så frågade flygvärdinnan om jag ville ha in min frukost så jag och han brevid kunde äta samtidigt. Jag fick väldigt tydligt säga : I don´t know him... Bara under frukosten svepte han tre whisky till. Intressant!



Bränslet räckte uppenbarligen och allt flöt på smidigt med bagaget och tåget. När jag kom ner till tåget kom en liten bärare framspringande och hjälpte mig på med bagaget. Plus till Malaysia. När han lyfte in väskorna i ett väskfack väntade jag på att han skulle bli klar. Då kommer två indier bakom mig och skall knuffa sig förbi. Då kom draken fram och jag bad dem vänligt vänta, precis som jag gjorde, så att vi kunde gå i tur och ordning. När vi gick av tåget gick de i motsatt riktning, livrädda... Minus till Malaysia.
Planet var två timmar sent vilket blev helt perfekt för jag var framme vid KL Sentral strax efter sex, precis när Michi slutade så han kunde hämta mig!

Det blev god kyckling till middag hemma. Michi har sovit kasst den här veckan och nu kommer jag hem med jetlag också. Orkade hålla mig vaken till elva. Det blir spännande att se hur mycket sömn det blir.