09 juni 2016

Till London och musikalen Motown

Så var det dags att vända nosen mot London och åka och hälsa på Anna och Fredrik. Tog KLM, även om det är lite bökigare, för att få ihop nog med resor till mitt silverkort. Resan till Amsterdam gick strålande, men väl där var planet till London instället. Skulle rest 14.40 och blev nu ombokad till 15.50. Flyget blev sedan en timme försenat dessutom så det var lätt stressad jag landade i London.


Vi var inbokade på musikalen Motwon klockan halvåtta så nu var det lite brådis. Tog Heathrow express och skyndade mig bort till Fredriks lägenhet. Det blev ett snabbt ombyte och sedan iväg till Shaftesbury Theatre. Anna hämtade ut biljetterna som måste hämtas minst 30 minuter innan start. Vi hann till och med en snabb macka innan showen. Sedan kunde jag andas ut och bara njuta!


I pausen tog vi ett glas prosecco och njöt av musikalen. Lite tunn story men väldigt bra musik!


Musikalen handlar om skivbolaget Motowns historia och de artister som spelade in skivor där, bland annat The Supremes och Diana Ross.


Efter musikalen åkte vi hem. Arbetsdag för Anna imorgon så jag och Fredrik ska hitta på något. Så mysigt att vara här med barnen!!!