25 augusti 2022

Tobbe till Maidenhead

Vaknade till skvalande regn. Det var längesedan. Som tur är så har vi ju tagit hit diverse kläder så att vi kan gå ut i alla väder. Paraply hittade jag dock inget... Behövde gå ut och fylla på kylskåpet lite.


Barnen blev glada över att få lite flädersaft som jag tog med från Sverige. Fredrik får sin levererad imorgon.


På eftermiddagen blev det en tur ut till och kom hem med ett nytt ben till Pluto. Det andra har börjat spricka lite. Vi vill ju inte att han ska få i sig flisor. Satt sedan i nästan en och en halv timme med AEG för att få hem dem och fixa ugnen. När vi sätter på den går elektriciteten i köket och tvättstugan. Nu har jag fått en tid den 5 september. Fick också besök av en granne som hade hantverkare som behövde komma åt taket. Jag erbjöd henne att gå genom vår lägenhet och då kom hon med hantverkare och en flaska vin. Helt onödigt, men väldigt gulligt!


På kvällen blev det middag hos Anna och Erik där han lagat en stor gryta med spaghetti bolognese. Michis favorit! Det blev mycket bus med den här killen.



Vid tiotiden kom Tobbe och nu hade det funkat med att taxibolaget stod med en skylt och väntade. Härligt!


På bara tio dagar har kvällstemperaturen sjunkit rejält. Ikväll var det bäst med jacka på när vi skulle sitta ute. Vilken skillnad mot när pappa var här.