29 mars 2019

Langkawi och Hongkong

Det blev en tidig morgon idag när Aisha kom hem till oss redan klockan åtta för att hinna massera oss båda innan hon skulle till sitt jobb. Väldigt skönt för oss!



Madeleine körde första passet och jag satt ute och läste medan jag väntade. Rätt som det var kom Shadow galopperande, överlycklig över att hitta oss. När han nådde fram till min stol hoppade han rätt upp. Ha ha - det var lite oväntat!


Mitt på dagen mulnade det på och vi åkte in till Kuah för att göra helgens inköp. Då upptäckte vi en biltvätt på baksidan av Billion. Priset för att få bilen tvättad på utsidan OCH dammsugen och fixad inne var hela 9 rm, dvs 20 kronor ungefär. Helt galet!!



Det blev ett par timmar till i solstolarna innan det var dags för lite middag. Vi tog en taxi ner till Thirstday för en drink i solnedgången. 


De olika militärbåtarna låg som ett pärlband längs med horisonten.



Kyparna var väldigt trevliga och placerade oss på absolut bästa plats.



Inte mycket att klaga på här inte... 


När klockan passerat halvåtta var det dags att gå till Casa del Mar där vi bokat bord. Den här tiden på dygnet är det så otroligt fint ljus så det blev många foton. 


Lite palmer och solnedgång på vägen.



Till förrätt blev det de goda räkorna. Det bästa på hela menyn! 


Michi hade en heldag i Hongkong med Elliot, Tobbe och en kompis till Elliot från Lerum.


På kvällen blev det middag på en fiskrestaurang tillsammans med en gammal leverantör.




Självklart blev det också en tur till en bargata och ett par öl. 



Fredrik flög från London idag vid fyra på eftermiddagen och mellanlandade i Helsingfors innan han for med Finnair vidare till Hongkong. Han landar tidigt i morgon bitti och sedan har de alla ett par dagar tillsammans.