12 december 2019

Touch down i Sverige med Magnus Uggla-konsert

Vi sov sött på planet och vid sextiden landade vi i Amsterdam där vi fick byta plan mot Göteborg.



En av våra Samsoniteväskor hade fått sig en smäll som jag gick och anmälde. Kunde senare på dagen åka till Accent i Allum och fick direkt en ny väska. Vilken fantastisk service!



Så mysigt att vara hemma igen även om det blev en enormt hektisk första dag. Från Landvetter åkte vi till Mölnlycke för att hämta ut ett paket. Det visade sig att de inte öppnade förränn ett. Då åkte vi till Soft Touch där Michi hoppade av och jag åkte vidare hem. Strul med visumet för en av killarna på jobbet och nya handlingar behövde skickas in. Hade dessutom fått mail från British Airways där de skrev att vi skulle vara två timmar innan på flygplatsen i Munchen imorgon??? Lätt uppstressad innan jag fick fram våra biljetter som var rätt. Fick ringa BA och de visade sig att de gjort felutskick... 

Packade upp tre väskor. In i bilen och tillbaka till kontoret, men presenter till brukarna och ombyte till Michi. Vidare till Mölnlycke för nytt försök att hämta ut paket. Tillbaka till Lerum för att handla lite och sedan fika med pappa. Vid strax efter fyra körde han mig till tåget då jag skulle in till stan för att träffa Michi och gå på Magnus Uggla. Pust!



Nu hade vi lite mer tid så vi gick och tog en middag med bland annat lite tapas på Berzelii Bar.




Michi hade fått biljetter till Magnus Uggla av barnen i födelsedagspresent så det här hade vi sett fram emot! Showen var på Rondo.






Vilken konsert! Det var inte en enda låt vi inte kunde sjunga med i. Dessutom var det en riktigt show runtomkring med bra dansare, som nästan spelade upp scener ibland. Såååå bra!




Väldigt nöjda gick vi därifrån och åkte via kontoret hem. Michi hämtade upp sin ryggsäck och sina jobbsaker då han skall vidare till Stockholm från London. Väl hemma packades det sista ner inför nästa resa imorgon. Nu blir det fem dagar med barnen där. Hur mysigt är inte det?