02 augusti 2013

Till Rönnäng med Bergins och Anna kommer hem

Tiden närmar sig nu katastrofalt snabbt mot att återfärden till Malaysia är ett faktum. Hur bra man än trivs där så känns det alltid jobbigt att behöva åka härifrån. Idag visade sig Rörtången dessutom från sin bästa sida och då blir det extra svårt. Båten ska upp på måndag och idag blev det nog sista båtturen för säsongen.


Vi åkte tillsammans med våra goda grannar Birgitta och Kjell för att äta lite lunch på Rönnängs Brygga. De firade tio år och hade fantastiska landgångar med hur mycket gott på som helst. Efter ett litet tag kom även Johan Leissner och Katarina till restaurangen.



 Vi vinkade hejdå till Rönnängs Brygga och fick säga på återseende till nästa sommar.


Kjell och Birgitta lotsade oss en ny väg hem förbi Risön. Väldigt fint. Havet låg spegelblankt på vägen hem och till slut var det dags att lägga till i Rörtången för sista gången i år.


Halvtio landade Anna efter diverse stopp i Zurich och Munchen. Så mysigt att få hem henne igen och höra om hur hon har haft det. Vi ringde till Fredrik också vid strax efter tolv så hela familjen kunde vara samlad en liten stund. Imorgon åker han med skolan till Paris öveer helgen.




Nu får vi tre njuta av att ha några dagar tillsammans här på Rörtången och hemma innan alla börjar fara åt olika håll igen.