18 januari 2012

En tuff dag

Skulle till Immigration imorse för att fixa Social Visit Pass till Anna. Hon är den enda hittills som inte fått in en stickers i passet, så det behöver göras, annars är hon här på turistvisum och får egentligen inte ens plugga. Lite illa med tanke på att det är sista terminen i skolan nu. Hade bokat en taxi som inte kom för chauffören hade försovit sig. Jag var tvungen att vara på Immigration innan halvnio och insåg när jag väntade på en ny taxi att det aldrig skulle funka, så nu har vi en ny tid bokad till på torsdag.


Skulle senare på förmiddagen iväg på yoga, men när jag kom dit hade lärarens barn blivit sjukt så han var inte där. Det var andra gången av tre som jag kommit dit och ingen lärare fanns. Ingen bra statistik. Olivia, som jag går med, sade att det var andra gången han var borta någonsin, så jag har bara haft otur. Min lunch idag blev också inställd så inte mycket gick min väg. Stack hem och sprang på löpbandet för första gången i år istället. Sedan blev det en liten tur till kontoret igen för att betala lönerna, men en del uppgifter saknades så nu blir det till att gå dit imorgon igen. Tror jag stannar hemma med en god bok resten av dagen :)


Fredrik klarade av två tentor idag, Health och Science. Lite närmare slutet. Anna satt halva kvällen och skrev klart sin uppsats i Business för inlämning imorgon, onsdag. Skönt för varje grej som blir klar...