17 januari 2023

Hem till Lerum

En kompis i KL lade ut den här roliga bilden - man kan ju undra vad anledningen var till att den första fisken gick upp på land...


Igår kväll var det kallt när jag gick hem från Anna och Erik och idag vaknade jag till frost.


Packade klart mina väskor och halvtolv kom taxin för att ta mig till Heathrows terminal 3.


Med British Airways silverkort kommer man in i deras egen lounge, men även i deras partners lounger. Just BA-loungen är rätt tråkig så idag provade jag Cathay Pacifics. Den var mycket bättre.


Efter ett tag kom det upp att mitt plan var försenat och då unnade jag mig ett glas bubbel. 


Tog mig en promenad runt inne i terminalen och rätt som det var hörde jag ett välkänt trummande ljud. Lejondans! Just det, det är snart dags för det kinesiska nyåret. Även här i London firas det uppenbarligen.



Planet skulle gått 14:40 och först klockan 15 fick vi gå ombord. Inte så stor försening ändå, tänkte jag. Sedan fick vi sitta på planet i nästan 1,5 timme och när vi i princip skulle ha landat på Landvetter så kom vi iväg.


Det var skönt när vi väl var framme. Michi hade varit och handlat på Lidl, som han nu hittat även här i Lerum. Han var alldeles uppspelt och hade köpt mig en present. Vad kunde det vara? Jag fick mig ett gott skratt när han kom med en gigantisk påse ostbågar. Och jag som ska försöka bli av med några kilo till Annas bröllop. Ja, det får vänta ett tag till helt enkelt...


Michi fixade kvällens middag och det var skönt att bara få slå sig ner.


Skönt att vara på plats i Lerum och få några dagar med släkten här hemma. Ska passa på att attackera tvättstugan och köksskåpen också. Det går långt mellan gångerna.