27 april 2021

Möhippa för Therese

Therese skall gifta sig här den 7 maj för att sedan få visum till USA tillsammans med Henrik. Idag var det dags för möhippa. Vi kidnappade henne utanför hennes condo. En ur Sofies personal låtsades komma med ett paket som Therese fick komma ner till vakten för att hämta. När hon väl var där hoppade vi ur bilarna och tog henne. Hon fick tio minuter på sig att packa och sedan åkte vi till Bangsar Sports Complex där det blev Linedancing. Det kan ju vara bra att kunna i Alabama.



Susann hade med sig en snygg cowboyhatt som Therese fick låna.


Det var verkligen jätteroligt. Vi var åtta tjejer med: Therese, Susann, Bodil, Sofie, Jessica, Alice, Anna och jag. Efter dansen blev det lunch på Southern Rock nere i Bangsar.


Fyra tjejer åkte sedan klockan två upp till huset vi hyrt för att dekorera. Therese, Anna, Alice och jag åkte sedan klockan tre så allt skulle vara klart för Therese ankomst.


Huset låg sex mil norr om KL, men fortfarande inom Selangor. Mitt i djungeln var vi. Man ser knappt huset.


Vi började med en rundtur där Therese hittade tre ramar med hälsningar från hennes syster och föräldrar. Det blev lite tårar direkt.


Det var också bokat så att man fick välja manikyr, pedikyr och massage. Therese fick prova två olika.


När vi dansade Linedancing så dansade vi till Cotton-eyed Joe. Anna är kompis med Fred i Rednex som har skrivit låten och han var så gullig och talade in en lång film med lyckönskningar till Therese. Mycket uppskattat!


Middag blev barbecue med mycket fint dekorerat bord!


Vi gapskrattade när vi fick in de mest oanständiga muffins jag någonsin sett. Vet fortfarande inte vem som hade bokat dem. Helt galet!


Tur alla var över arton. Fniss!


Det kom en fin och riktig tårta på bordet också.


Det blev frågesport, målning, tal och mycket prat och skratt. Vilken lyckad dag. Det bästa var att Therese var så glad och nöjd!