25 mars 2015

Påsklunch med Swea

Var idag på MKIS för att byta siffror på vår banner. Nu har det redan gått tio dagar och det är fyrtio skoldagar kvar till studenten. Så fort det går!



Åkte sedan vidare till Wiveca Åhlund där det var dags för Sweas årliga påsklunch.




Två bord var dukade för alla nästan 30 tjejer och en kille som dök upp. Det var riktigt gott med sill, gravad och rökt lax, Janssons och massor av annat smaskigt.




Under dagen kom Susanna och Clara tillbaka till oss från Langkawi och på kvällen skulle de ut med Fredrik, Amanda och några till för att fira Mikes 18-årsdag. Imorgon är första dagen på skollovet så de kan sova ut.


Efter påsklunchen var det dags för möte på MKIS om studenten. Det var lite tissel och tassel och så avslöjade rektorn, Gary Melton, vem som lärarna hade valt till årets Valedictorian, dvs den som får hålla studenternas tal på avslutningsceremonien och det blev en total chock när det visade sig vara Fredrik. Nog för att han har fantastiska betyg, men i en amerikansk skola så är detta nästan den största äran för en student. Vi är så otroligt stolta. Själv blev han väl lite mer stressad över att skriva ett tal på 7-8 minuter.




Magnus bor ju här tills på söndag och Sohail kom hit på middag också så vi var sex personer. Tjejerna fick nästan kasta i sig maten innan Fredrik och Amanda kom och hämtade dem. De fick en jättetrevlig kväll där enligt uppgift även Fredrik varit uppe och dansat mycket. Kul!