22 maj 2012

Sista IB-tentan och tandställningen bort, 21 maj

Idag har det varit en stor dag för båda barnen. Anna hade i morse sin sista IB-tenta och nu finns det inget mer hon kan göra än att vänta på sina IB-betyg som kommer den 6 juli. Nu breder sommarlovet ut sig framför henne och det enda hon har kvar i skolan är själva studenten, en bal och en middag med rektorn. Sen skall hon så klart packa och packa och packa. Redan idag åkte sex kassar fyllda med gamla skolpapper ut i soporna!

Fredrik gick idag från att likna Jaws i en av de gamla Bondfilmerna...


...till att bli så här fin. Kanske inte världens snyggaste foto, men tänderna är jättefina nu!! Han tyckte att det kändes väldigt tomt :)



För att riktigt fira dessa stora händelser blev det middag på Riblee's och sedan öppnade vi en flaska rosa champagne vi hade liggande till något speciellt tillfälle. Passade väl unga fröken bra. Thelma var med oss och firade barnen.



Till och med Fredrik fick smaka lite skumpa en stor dag som denna :) Han tyckte inte det var speciellt gott.



Här är våra fina barn. Nu får man bara njuta varje sekund av att ha båda två runt omkring sig!



Anna smet senare ut med några kompisar och gick till Reggae-bar. Nu blir det nog uteliv för hela slanten följt av sena mornar. Det är hon värd!!! Fredrik har fyra dagar och fem tentor kvar tills sommarlovet äntligen är här.