06 juni 2014

Halsbandsförsäljning och så till Langkawi

Hade denna termins sista halsbandsförsäljning hemma idag. Det blev inte jättemånga som kom för Garden School hade långledigt och det var en svensk kaffemorgon nere på KLCC. Några tappra själar kom dock förbi och köpte lite.



Efter en lunch med Thonellarna på Plaza var det klockan tre dags för familjen att åka ut till Subang flygplats för att åka upp till Langkawi.



Alla plan var försenade och det var otroligt mycket folk på flygplatsen. Normalt sett är här oftast rätt tomt. En och en halv timme försenade kom vi iväg.




Vi skrattade gott åt den fullastade vagnen med Ikeahyllor vi fått med oss upp. Han stackaren som checkade in oss på Subang var rätt trött och slutade att räkna kilon så vi fick med oss alla 68!



Vi blev lite chockade när vi kom upp till huset. Först av allt så var gräset inte klippt och trädgården såg förskräcklig ut. Tredje trädgårdsmästaren som inte kommer som han sagt. Poolen var jättesmutsig och de där städningarna vi betalar för hade nog inte blivit gjorda på ett tag. Lampan i vårt sovrum stod på och när vi kom in dit var det en miljon flygmyror i och runt sängen. Lite äckligt1 Det blev till att byta lakan och dammsuga innan middagen. Hittade sedan att en balkongdörr stod på vid gavel. Tur att ingen tagit sig in. Ingen bra start!! Det blev i alla fall sedan en god middag på Orchidria. Vi skrattade gott åt den lilla gröna klädnypan som sattes på vår duk när vi betalt. Ett tecken på att vi fick gå utan att bli jagade av en kypare...



Somnade gott och tidigt. Det är precis som att man blir väldigt kvällstrött här. Allt är mörkt och inte massor av ljud som i stan. Så skönt!