04 januari 2014

Våra gäster åker hem och middag på Fish Farm i Kuah

Idag var det dags för Jennifer, Kalle, Carl och Kevin att åka tillbaka till KL. Planet gick vid sextiden så efter att ha solat en stund mitt på dagen var det dags vid fyratiden att ge sig av till flygplatsen.



De behövde lite tid hos hyrbilsfirman Kasina då ena backspegeln gett med sig och hängde längs med sidan efter att en apa, vid vattenfallet, hoppat vilt upp och ner flera gånger på den. Det finns många sätt en bil kan gå sönder på...



Michi, Anna, Fredrik och jag åkte in till Kuah på kvällen för att fira att det var tio år sedan vi lämnade Sverige med fyra resväskor. Anna och Fredrik var då tio och sex och nu är de två vuxna människor. Anna som nu ska flytta till Madrid och plugga ett halvår och Fredrik som kämpar på med IB och har klarat av ett halvår av sina två år. Duktiga de är!!!




The Fish Farm ligger bakom Langkawi Fair med en restaurang som går ut på en pir och det är verkligen jättemysigt att sitta där ute. Maten var verkligen god för några som älskar skaldjur.


Det är kul att hitta lite andra restauranger med fisk än Orchidria, även om den fortfarande är favoriten. Vare sig Anna eller Fredrik hade varit här förut så det var roligt att visa något nytt också.