16 maj 2015

Michi har öroninflammation

Michi fick sova ut i morse och jag ringde och bokade tid hos läkaren så att han får kolla upp sitt öra. Han var vaken i natt och hade riktigt ont. Just öronen är inte kul. Efter frukosten hade han piggnat till lite och vi traskade bort till Jaya Grocer så att han också fick se det. Det roliga är att eftersom vi träffades när vi jobbade i Konsum, så har båda ett stort intresse av att gå runt och titta i livsmedelsaffärer. Han blev inte besviken.


Vi upptäckte en ny sak idag! Utanför affären ligger en liten restaurang som heter Fresco. Man kan handla kött eller fisk inne i butiken och sedan gå hit så lagar de till maten mot en kostnad av 8 rm. Man kan sedan köpa till sås, grönsaker, pommes frites etc och få till en lunch eller middag. Man får även ta med eget vin om man vill och då kostar det en avgift om 10 rm att få öppna det i restaurangen. Vilken otroligt rolig idé!!


Klockan fyra hade Michi tid hos läkaren. Denne kinesiske man tog en smal bit gasbinda och dränkte in den i en nästan svart vätska ur en mycket suspekt flaska och tryckte in detta i Michis öra. Måste vara någon kinesmedicin... Han fick även penicillin och skulle känna sig i princip bra på måndag. Vi får väl se... På kvällen blev det sedan middag hemma på balkongen och tidigt i säng för Michi, stackaren. Jag behövde också lägga mig i hyfsad tid inför loppet i morgon. Lite nervöst :)


Idag får vi också gratulera barnens kusin Nicole som för första gången var med i junior-SM i dans. Hon och hennes danspartner Max ställde upp i tre danser och fick brons i jive. Så bra jobbat!