29 juni 2018

Massor av möten i Spanien

Michis plan var försenat igår så han dök inte upp förrän vid tretiden. Då satte vi oss på balkongen en stund och helt plötsligt var klockan halvfem. Tidig morgon i säng. Vi var sedan uppe vid tio då vi skulle få besök halvelva av Johan Rise, killen som besiktigat vår lägenhet. Första frukosten blev inne.


Michi satte sedan igång med att ta ner till salu skyltarna :)


När Johan Rise lämnat så hade vi nästa möte klockan tolv med banken. Vi har nu öppnat konto och kopplat autogiro. Vi fick även bankomatkort så nu är vi kunder även i Spanien. Från banken åkte vi sedan vidare till Nordicas kontor för att prata uthyrning av lägenheten. Fick prata med en lite halvt ointresserad kille. Nu har Michi kontaktat Pär som sålde lägenheten till oss så får vi se om det går bättre. Nu var det dags för lunch och vi åkte upp till Los Naranjos golfklubb där vi varit tidigare med Kjell och Birgitta.



Det blev varsin god caesarsallad och en kall öl.


Efter maten hann vi ner en snabbis för att titta på stranden vid San Pedro och därifrån vidare för att träffa Jerry Kysk från Bjurfors klockan fyra.


När vi väl kom hem igen tog vi en liten promenad i kvarteret och hittade ett litet shoppingcenter samt en växtaffär. Kan ju komma väl till pass så småningom.


Efter allt detta gjorde vi som spanjorerna - tog en siesta. Middagen intogs alldeles nära vår lägenhet på Alfredos. Ok restaurang, men väldigt många som uppträdde och ville ha pengar samt många försäljare av kopiesaker...


Det har verkligen varit en fullspäckad dag, men detta var enda vardagen som vi var här så det var bra att hinna med så mycket som möjligt. Skönt att ha fått det mesta fixat. Idag var det vår 27:e bröllopsdag. Roligt att få fira den i Spanien!