07 september 2022

Träning och hundvakt

Bakdörren till vårt hus har varit väldigt konstig det sista. Till exempel har den inte gått i lås när man stängt den. Idag stod den mot väggen till vänster och jag trodde att den stod öppen och tog tag i den för att stänga. Då föll den och tack och lov hann jag ta emot den. Tänk om ett litet barn fått den över sig. Hur kan folk göra så. Kontaktade RMG direkt som lovade skicka ut personal.


Var iväg på Fitness Space och körde ett pass med Rebecca igen. Idag var det benövningar och hon avslutade med tio minuter på en trappmaskin. Fy vad jobbigt. 


Var och hämtade dagens lekkamrat. Anna jobbar från kontoret tre dagar den här veckan och Erik är själv hemma med massor av jobb. Skönt att vara på plats och kunna hjälpa till.


Vi tog oss en lerig promenad genom skogen. Det regnar, välbehövligt, varje dag men vi hann ut mellan skurarna.


Var han trött när vi kom hem? Absolut inte! Nu skulle det lekas och den här tuffsiga räven skall helst kastas ner för trappan hundra gånger. Pluto ser ju väldigt förväntansfull ut...


Så fort han hämtat den kommer han och lägger den i mitt knä igen...


Jag sprang på killarna som fixade med dörren när Pluto och jag var ute. De ska byta ut dörren helt och jag bad då även om ett handtag på utsidan så att man kan dra igen dörren om den inte stängs ordentligt. Alla dörrar har det utom just den här. De skulle i alla fall notera det, så får vi hoppas på det bästa.


Mycket jobb idag också, men en skön kväll i min ensamhet. Har hittat flera roliga nya böcker att sätta tänderna i.