18 april 2012

Olika konstverk på plats

I lördags fick vi hemlevererat en terracottaman som Michi köpt uppe hos Jim i Damansara Heights. Detta är något han önskat sig länge och nu står mannen i vår hall. Tyvärr var ju inte Michi hemma nu när vi fick den utan får vänta ända tills den 23 april innan han får se den.


Samma dag åkte jag med Anna till MKIS för att sätta upp en annan installation. Hon är ju nu i slutskedet av ämnet Art och har gjort 13 konstverk som hon skall ställa ut - allt från väldigt abstrakta och fria till väldigt fina realistiska teckningar med blyerts och akvarell. Bilder kommer senare, men inte förrän inspektörer från IB varit där och bedömt.


Idag var vi dock tvungna att sätta upp en sak så att hon kunde fota den då allt skall dokumenteras och skickas till IB. Annas tema för hela utställningen är Förändring. Det här visar hur hon flyttar sig mellan olika hemländer och att en del av en alltid blir kvar någonstans. Man är aldrig helt på ett ställe längre. Den 23 april skall utställningen upp och det kommer att bli jättespännande!