03 februari 2019

Båttur med födelsedagsgänget

I morse var det samling nere vid Awana hamn klockan 10. Ulrika hade hyrt en båt via Tropical Charters och vi skulle vara ute några timmar. Så härligt!


När vi kommit ut en bit från hamnen fick vi klättra ner åtta personer i taget och åka i ett nät efter båtan. När alla var i gällde det att hålla fast sig och sedan drog de på. Sea jacuzzi kallade de detta och det var hur skönt som helst!!


Så var det dags för nästa gäng att hoppa i.


Medan vi badade fixade besättningen lite lunch.


Fullt med malaysisk mat blev det och det var sååå gott!



Karin, jag och Pia hade det rätt bra på framdäcket.


Det serverades kalla pina colada i plastglas efter lunchen.


Peter höll tal och tackade alla för femtioelfte gången. Så gulligt!!


Det blev ett stopp för bad också. Vattnet är ju runt 30 grader så det är hur skönt som helst.



När vi kom i land hängde alla med hem till oss utom Leif och Monika som skulle flyga tidigt. Pia och Anders hann bara packa ihop sina saker och åkte sedan tillbaka till KL och Anders skulle sedan direkt vidare till Sverige.


På kvällen var vi sedan uppbjudna en stund till Katie och Jonathan som var i sitt hus över det kinesiska nyåret. Karin, Michi och jag var hos dem en stund och sedan åkte vi ner till Cactus för att äta middag. Där hade vi även stämt träff med Peter och Ulrika och det var skönt att få en liten stund med dem i mindre sällskap så vi hann sitta och prata lite. Det roliga var att ingen hade varit på Cactus tidigare!


Väl hemma fick Michi låta Karin prova man caven innan det är dags att lämna Langkawi.


VIlken helg det har varit. Helt galen! Karin kom verkligen rätt vecka :)