11 oktober 2013

Anna anländer från London

Det är inte så ofta jag åker ner på stan för att handla, men idag blev det en tur till Pavilion där det finns en Asicsaffär. Nu var det hög tid för ett par nya skor! Känns fantastiskt skönt att verkligen ha slitit ut ett par skor!


Efteråt blev det en tur till Village Grocers för att handla lite god mat till ikväll. Idag kommer Anna!!!


Anna älskar kött, men som student så blir det väl inte riktigt gott kött alltför ofta, så nu köpte jag riktig oxfilé.


Ingen visste att Anna skulle komma mer än jag och Bärbel, så när det ringde på dörren vid strax innan fyra så fick sig Thelma en chock.


Det blev ett kärt återseende!


Fredrik stod i duschen och Anna bankade som en galning på hans dörr. Han trodde väl att det var jag. När han, lätt irriterad, öppnade dörren blev han alldeles tyst. Så glada att se varandra igen sedan :) Syskonkärlek!!!


Fredrik skulle gå ut på kvällen med sina kompisar, medan Anna och jag var hemma. Vi vågade inte gå ut för vi var så rädda att någon skulle se Anna och skriva om det på Facebook så att Michi skulle se det. Vi vågade oss ut en liten snabbis till Jeanette på fika. Anna ville fira med lite Asti Martini på kvällen vid middagen så det gjorde vi.


Det blev äntligen lite sång och pianospel i lägenheten igen.


Så fantastiskt mysigt att ha båda barnen här hemma igen!!! Vad spännande det ska bli när Michi kommer imorgon! Extra roligt också att allt Michi skulle uträtta i Sverige gick bra. Lite jobbig resa med att bara vara i Sverige ett dygn!