20 juli 2017

Anna här och besök av Rönnkvist

Så fantastiskt att vakna till en solig och nästan vindstilla morgon. Vimpel viftade lite lojt i vinden och solglasögonen fick komma på när solen brände som mest redan vid frukosten.




Vi tog båten ut till Berga Strand där vi stämt träff med Hasse och Marika Thonell. Det blev fika, prat och årets första bad. Termometern visade på 22 grader inne vi land, så säg att det var 21 kanske. Känns skönt att ha brutit trenden!




Vi styrde båten hemåt vid fyratiden och fixade i ordning för kvällens middag. Maria (Truvé) Rönnkvist med maken Jonas skulle komma på middag. Anna hade bjudit in sina vänner Kevin och Daniel också, som båda jobbar hos oss. Det blev lite prat och planering inför Angkor Wat där vi skall springa ett lopp första helgen i december. Efter middagen kom även Anna A och Martin upp. Anna och Maria gick i samma klass från lekis till nian och har inte setts på hur många år som helst. Vädergudarna var med oss och vi kunde sitta ute hela kvällen utan att frysa tills alla bröt upp vid halvett tiden. Underbart!