19 april 2016

Djungelboken på bio och efterlängtade Pekinganka

Jag var iväg och tränade på morgonen. Var först på zumba, men tyvärr var det inte den vanliga instruktören. Nu var det en kille som tyckte att han själv var guds gåva till jorden. Han åmade sig och gjorde poser hela tiden så jag var nästan på väg att gå. Det värsta var när han gick ner från scenen och ställde sig framför en spegel och dansade med sig själv istället för mot eleverna... Väl hemma igen traskade pappa och jag iväg till Bestari för en god lunch. Det är ju otroligt att man kan äta två personer för 22 rm!



På eftermiddagen åkte vi tillbaka till 1 Utama för att se den nya Djungelboken. Den var riktigt bra gjord. Storyn kunde vi ju sedan innan. Vi hade privatvisning när vi gick på Gold Class, det var ingen annan som kom!
Så här gott satt pappa nerbäddad och ännu bättre blev det när det kom in en liten Tiger och popcorn :)



Från bion åkte vi sedan direkt till Canton Fare, en restaurang i Damansara Heights som serverar bland annat Pekinganka. Michi och jag åkte dit en gång men då var just det slut.



Vi hade dock ringt innan denna gång och reserverat en liten anka. Man blir ju nästan rädd när de kommer in med huvud och allt. Inte riktigt svenskt sätt att servera på...




Det är roligt att de står och skär upp den vid bordet.




Båda var nöjda med alla små pannkakor, vårlök, gurka och god sås som kom in.



Michi skickade en bild på en liten majblomma han köpt. För oss är det så självklart vad det är, men han tyckte han fick så mycket skumma blickar, som om det var en partiblomma för Sverigedemokraterna eller något annat part, så den åkte av efter ett tag. Tror inte generationerna nu är lika vana vid majblommor...



Anna var iväg på boksignering med Naomi Campbell. Alltid lite spännande att se dessa stjärnor live.




Detta var sista kvällen för pappa här. Imorgon bär det av hemåt igen. Det går alltid alldeles för snabbt.