09 februari 2018

Heldag i Singapore

Stor dag idag - Anna fyller 25. Vi ringde och gratulerade och önskade henne lycka till. Hon skulle hålla i en work shop på jobbet samt hålla föredrag. Hon berättade senare att hela salen hade sjungit för henne. Höjdpunkten var nog att hon fick pris för årets nykomling inom Europa. Stolta föräldrar kan man ju säga!!! Nu till helgen hade hon hyrt en stuga dit hon åkte med Fredrik, Victoria, Sandra, Charlotte och Sophie. Stugan ligger helt ute på landet och de ska bara mysa, lag mat och ta promenader. Låter väldigt skönt!


Nästa sak som hände var att det plingade till i telefonen och Ludvigs visum var klart. Inte klokt så många turer det har varit med avslag, överklagande och mängder med mail och telefonsamtal. Envisast vinner.


Michi satt och jobbade för fullt idag, men jag drog mig ner till poolen, simmade och njöt av en bok.


Han kom i alla fall ner och tog en god Caesarsallad till lunch.


Vid halvsjutiden åkte vi bort till Hilton för att hämta upp Michis kund och åkte sedan vidare till Clarke Quay. Där blev det middag på en båt som serverade en blandning av japansk mat och stekar.


Väl hemma på hotellet hittade vi en bar på Fairmont där vi tog en kvällsdrink. Jag frågade vilken som var den mest populära och fick den här söta drinken serverad.


Så här glada var vi efter lyckat möte och trevlig kväll!


Imorgon kan vi njuta av lååååång frukost. Åker inte till flygplatsen förrän vid ett. Skönt!