22 september 2020

Karantän - Dag 9 av 14

Det blir mycket bilder på mat, men livet kretsar ju mycket runt det när man sitter instängd.  Frukostarna har blivit betydligt bättre efter det att Michi ringde ner till receptionen och bad om mer europeisk frukost.



Dagens bilder ut genom fönstret visar på mångfalden av hus här utanför. Allt från höghus som de inte gör i ordning, till riktiga plåtskjul.



Idag satt jag och lade upp ett par olika event på Swea och nu kom det äntligen ett som jag kan gå på. En kaffemorgon den 7 oktober. Jippie!


Dagens lunch bestod av en hamburgare med pommes frites. Utbudet är som ni märker inte så varierat. Eftersom vi bara äter två gånger om dagen så har vi tre mål att välja mellan vilket är bra. Ibland kör vi ju mer svensk frukost och då tar vi bara ett mål av alla de malaysiska vi får. Känns lite hälsosammare.


Jag slog mig ner en stund i soffan och läste och kikade på min arbetande man.


Har idag bokat biljett till Langkawi över första helgen i oktober. Det skall bli fantastiskt. Dessutom är goda vänner uppe samma helg så det blir extra kul!


Kvällens middag blev mer asiatisk och var nästan den bästa hittills.


Idag skippade vi träningen och latade oss bara. Det var vi väl värda. Vi hade köpt med fyra svenska öl som vi skulle ge till vår hyresgäst i Verve Suites. När hon flyttade ut hade hon inte gjort något hon lovat vad gäller städning mm så vi blev rätt besvikna. Nu tog vi en av de fyra ölen och delade på istället.


Dagarna räknas sakta neråt. Det är otroligt hur mycket man kan längta ut när man vet att man inte får gå ut. Solbrännan bleknar snabbt bort och vi känner ett stort behov av frisk luft. Att bara leva med AC gör ingen glad.