09 april 2015

Nagelfix och hemresa

Anna hade bokat in oss alla fem tjejer på You´nique i Shoplex idag och det var dags att tjusa sig lite. Anna och Caroline var på plats klockan tio och vi andra tre kom en timme senare.




Efter nagelfixet så mötte Michi upp de andra på Sushi Zhangmai, medan jag traskade upp till skolan för en sista Parent-Teacher-Conference någonsin på den här skolan. Känslosamt! Med tanke på hur få veckor det är kvar så var det ju inte mycket att diskutera vad gäller Fredrik, men ändå ett tillfälle att tacka hans lärare och säga hejdå. På avslutningen lär det inte bli så mycket tid över.



Efter mötet gick jag ner och hann ta ett par sushibitar med de övriga innan vi traskade iväg till Verve Suites för att titta på den fräcka poolen på taket. Då visade det sig att de höll på att renovera den och den var tömd på vatten.



Fick en fin bild på Madeleine och tjejerna i alla fall.




Stor artikel i tidningen om att det nu är helt ok att kritisera regeringen i olika frågor. Sådant gillar vi. Yttrandefrihet är väl ändå ett måste, men finns inte i alla länder. Skönt när steg tas i rätt riktning.



Denna kväll valde vi att äta middag hemma för att inte stressa och passa tider med tanke på resan hem.




Michi fick ta ett kort på mig med Madeleine, Caroline och Louise. Nu var det dags att säga hejdå. Konstigt hur vissa besök bara känns som om de svischar förbi och går alldeles för fort. Fantastiskt roligt att vi alla kunde träffas och att alla våra barn var med här!!! Dessa tillfällen lär väl bli allt mer sällsynta...




Många kramar senare vinkade vi hejdå när taxin åkte iväg med dem ut mot KLIA och färd hem mot Stockholm. Nu ses vi till sommaren igen!