23 oktober 2022

Familjen Eidvall på besök

En ny stor järnvaruhandel har öppnat på väg in till Kuah så där blev det ett besök idag. Michi såg ut som om han kommit till himlen. Flera stora svenska varumärken, bland annat Fiskars, fanns representerade. Verkligen en bra affär. En nästan lika stor byggnad fanns på andra sidan vägen och vi undrade ivrigt vad det skulle bli. Det visade sig vara MacDonalds...


Inne i centrum såg nu Maha Tower ut att vara klart, men det finns ingen reklam om det. Vi åkte dit för att titta och det visade sig vara öppet. Direkt klev vi ur bilen för att gå in. När det visade sig att de tog 78 RM för utlänningar och 39 för lokala blev vi lite sura. Ok om man är turist, men vi bor ju här, betalar skatt - mer än många malaysier, och hade nu bara tid att åka och upp ner snabbt. Det får bli en annan gång..


Vår köksfläkt har lagt av så jag fick ta lite foton idag för att skicka till PINs, den lokala vitvaruleverantören, så att de kan säga vilken fläkt vi bör köpa.


Vid halvfem dök familjen Eidvall upp: Jessica, Henrik och Willian (5), August och Oscar (3). Det fanns mycket spännande att utforska kring huset.


Det blev middag på Cactus och de busiga dinosaurierna som var med försökte ta min öl!


Det är så roligt när folk kommer till Langkawi för här har alla oftast mer tid att koppla av och träffas. Så roligt att få träffa Jessicas killar, alla fyra :)


Det är inte lätt när man är liten och klockan passerar åtta och man har varit ute och lekt hela dagen. Underbara små lockar på tvillingarna.


Vi har hunnit med mycket den här helgen - också - men känner ändå att vi har hunnit koppla av mycket. Det är lätt att ladda batterierna här!