02 januari 2016

Monopol och Alans fiskrestaurang i Kuah

Nur hade med sig ett väldigt roligt spel hit som vi måste skaffa. Det var Monopol, men i form av ett kortspel. Istället för ett spel som kan hålla på hur länge som helst så tog en omgång kanske 15-30 minuter. Riktigt roligt!



Efter lite tufft spelande så var det dags för lunch och Michi fixade Mamma Scans köttbullar med makaroner. Vi skrattade gott åt Michi som tagit på sig sin kockjacka för att laga denna gourmetmåltid.






Vi väntar fortfarande på att altanbygget skall komma igång. Vet inte hur många månader vi varit utan trädäck nu. Tålamodet börjar vara på upphällningen. Just nu är det bara reglar...





Det blev lite eftermiddagskaffe serverat i poolen också.



På kvällen blev det middag inne på Alans brors restaurang inne i Kuah. Vi blev tio personer: Michi, Henke, Frederik, Mario, Julie, Anna, Nur, Daniel, Aira och jag. Roligt att visa dessa superlokala restauranger som man inte hittar till som turist.




Alla följde sedan med hem till oss och det blev ännu en sen kväll :)




Detta var sista kvällen med hela gänget och imorgon åker alla övriga svenskar plus Mario och Aira hem till KL igen. Det blir bara vi sex kvar som bor hos oss och det skall blir riktigt mysigt.