28 januari 2022

Lunch med Maria

Nu var det dags för ännu ett möte med en gammal kär kompis, Maria. Vi träffades ute på Förlunda Torg då hon jobbar i närheten. Lunchen blev på Glenns Sportbar. Kan det bli mer göteborgskt? Jag tror att jag bara varit ute på Frölunda Torg en gång i mitt liv. Det var ett gigantiskt shoppingcenter!


På vägen hem blev det flera ärenden. Jag skulle bland annat skicka tillbaka ett paket. Hade köpt en klänning från Odd Molly som var helt fel storlek. Det var nästan svårt att hitta en post, till slut fick jag åka till Ica Servett i Lerum. Hittade inget på vägen från stan. Fick också lämnat in våra trisslotter från i julas och tog ut nya för vinsterna. Nu kan vi ha lite roligt och skrapa lotter igen i England. Fick mig en kaffe hos papsen igen. Så mysigt att bara kunna stanna till en liten stund.


Tobbe hade ringt Michi och meddelat att han hade saffran till oss. Elliott har startat ett bolag med en kompis, Röda Guldet. Det är både malen saffran och saffranspistiller. Jag fick en burk av varje att ta med mig och prova. Så supersnällt!


Köpte nya träningskläder på HM idag och var tvungen att skicka en bild till Erik och säga att jag hyllade Nederländerna. Fick mig ett gott skratt tillbaka.


Michi hade skickat ut nyårshälsningar inför det kinesiska nyåret och fick besked om att hans och Fredriks gamla badmintonlärare hade gått bort i covid i år. Så sorgligt!


Nasrul skickade bilder igen och köksgolvet är nu färdigt! Tjohooooo! Det ser superfint ut. Lite kvar på väggarna bara...


Imorgon skall Thelma dit igen så vi kan gå igenom hur de skall göra med väggkaklet, kontakter mm. Har skrivit till killen som skall slipa och lacka sovrumsgolvet. Han är den som är svårast att få tag på så det gäller att börja i tid. Nasrul skall också hjälpa till och jaga honom. Allt måste vara klart och torrt till den 19 februari.

Avslutade kvällen med lite ost och vin inne hos våra trevliga grannar. Roligt att få uppdatera läget lite.