06 februari 2019

Karin åker till Thailand

Såg den här söta bilden på Facebook idag och var tvungen att kopiera den. Dessutom är den väldigt sann. Det gäller att ta tillvara på varje dag!




Morgonen startade med frukost på Ra´ft. Det var längesedan vi var där och det var roligt att den var öppen trots det kinesiska nyåret.



När vi promenerade hem såg vi de här elcyklarna, eller vad man ska kalla dem, som man kan hyra genom en app på telefonen.




Så var det dags att säga hejdå till Karin. Hon åkte med Michi till KL Sentral och tog tåget därifrån till KLIA för vidare flyg till Thailand. Det har varit så roligt och vi har verkligen hunnit med hur mycket som helst och hon har fått träffa många av våra vänner. Dagarna har rusat förbi. Nästa gång blir väl kanske i Spanien.




Kastade mig sedan ner framför datorn för att komma ikapp med SWEA och våra egna saker. Det hinner bli så mycket liggande på en vecka. När Michi kom hem gick vi till den japanska grannrestaurangen för att äta middag. Alltid gott!



Fick ett kort skickat från Langkawi med alla tjejer som var med på Peters fest. Från vänster är det Ulrika, Susann, Monika, jag, Karin, Pia, Maria och Helen.




Nästa besök som kommer är Madeleine i slutet av mars. Det ser vi fram emot!