15 april 2024

Stand up i London

Har skrivit om digitala nomader tidigare och vi får väl verkligen räkna oss till det. Det spelar ingen roll var vi är, det är bara att koppla upp datorn och sedan är man i gång.


Det blåste halv storm idag. Jag gick iväg för att handla lite och det var helt otroligt så mycket det blåste. Det syns ju inte på bilderna med hade man vinden i ryggen så blev det att man småsprang framåt.


På kvällen åkte vi in till London för att gå på stand up på The Top Secret Comedy Club. Biljetterna var gratis, men om man tyckte det var bra så kunde man lägga en donation i en bössa efteråt.


Vi såg Holly Hudsom som jag följt på Instagram. Det var roligt, men ibland också ganska plumpt, nästan så det blev lite mycket av den varan. Hon har varit roligare på Instagram med mer varierat utbud av skämt.


Vi strosade från Drury Lande och runt i området mellan Soho, Chinatown och Tottenham Court Road. Det var faktiskt första gången någon av oss gick i Chinatown här. Till slut blev det italienskt på Bella Italia.


Anna skickade bild på Pluto som sov på den nya spanska leksaken ikväll igen. Så roligt att han blir så förtjust i saker.


Det blir rätt fullt program i veckan här också innan Michi åker till Malaysia på torsdag. Lite att planera för hans tillbakaresa.