18 januari 2023

Träff med både Helene och pappa

Det regnade och kom till och med lite snöblandat regn i morse. Jag satte fart och började ta bort alla julsaker, bäddade om, började röja i tvättstugan och packa upp. Klockan ett blev det lite ledigt när jag fick ta en promenad med Helene. Vi gick ner till centrum så att jag kunde byta en bok på Akademibokhandeln. På vägen hem gick vi förbi förskolan där Nicole jobbar.


Jag hade tagit med Nespressokaffe till Nicole plus två chokladklumpar till mig och Helene. Det blev gott efter den långa promenaden. Vi fick också bokat in en systerkväll nästa vecka!!


Pappa och jag skulle äta middag idag för Michi var i Oslo. Han kom dock hem tidigare så det blev middag för alla tre. Pappa hade köpt så mycket räkor så det räckte mer än väl. 


Thelma åkte till Langkawi igår och skall vara där nästan en vecka och titta till det. Idag hade Shadow dykt upp. Det är lika skönt varje gång vi hör att han är på plats.


Fredrik har åkt på någon influensa/förkylning men var vid gott mod. Varma drycker och en god kycklingsoppa fick det bli idag. Alltid skönt så länge man har aptit.


Nu har vi snart ett julfritt hus! Det får bli morgondagen också innan allt är på plats och Michi får hjälpa mig att bära ut granen. Det går framåt!