01 januari 2017

Första dagen på 2017

Skrattade gott i morse när jag gick upp först av alla. Får säga att alla vi hade hos oss denna nyår har varit väldigt hjälpsamma och det var väldigt i ordning denna 1 januari. Det flöt dock omkring en ölburk i poolen som liftade med luftmadrassen :) Såg rätt kul ut!


Det blev en skön och slapp morgon där Fredrik tog med sig ett gäng ut på en tur till ett vattenfall bland annat medan andra slöade vid poolen. Framåt kvällen var det dags för matlagning hemma. Skönt att inte gå ut varje kväll. Sophie R och Anna hjälpte mig med de flamberade räkorna.


Helt plötsligt fick de fyra grabbarna för sig att de skulle plocka kokosnötter. Nu är ju palmerna rätt höga så de bar iväg med vår stege och kom stolta tillbaka med tre kokosnötter.



Till förrätt denna kväll blev det fantastiskt god korv som Freddie tagit med sig från Italien. Bland den godaste jag någonsin provat!


I väntan på maten blev det ett livsfarligt kortspel med ungdomarna där man var tvungen att ta en snaps om man gjorde fel...


Tur att jag kunde ursäkta mig med att jag måste laga mat emellanåt.


Vi lyckades få till ett långbord på altanen så att alla tretton fick plats riktigt bra.


Det blev en riktigt trevlig kväll som slutade med att min käre son tog mig i famnen och hoppade i poolen - med kläderna på. Så kan det gå på Langkawi. Hårt att hålla ungdomarnas tempo :)