27 september 2011

Avskedsfest hos Lindells

I lördags kväll var vi hembjudna till Karin och Robert då de hade sin avskedsfest. Lägenheten var numera tömd och bord, bestick m.m. hade de fått låna ihop. Nu är det bara en vecka kvar tills de reser. Snyft!



Lotta, Mica, Jansky och Eva var så klart på plats.




Karin var på plats i köket och förberedde alla små godsaker vi skulle få innan maten.



Det var små brieknyten, stuvade trattkantareller, vårrullar och mycket annat gott. Som alltid lika fantastiskt när Karin varit framme!

Alice var också där och hjälpte till, även om hon numera jobbar hos Lotta och Magnus.


Så gjorde Robert som han brukar, han öppnade en flaska champagne :)



Karin, Mica och Jeanette lät sig väl smaka! Även vi andra kan jag säga...



Till middag blev det sedan indiskt från Khana Peena och en stund in på middagen blev det presentöppning. Vi hade köpt sex champagneglas plus tre små ljuslyktor från Royal Selangor. De kommer säkert väl till pass i Hongkong.



Jeanette hade ordnat en roligt poängpromenad där det ingick vissa tävlingsmoment. Denna tävling har stått mellan Michi och Robert förut. Då vann Robert, men denna gång tog Michi hem segern. Det gäller att äta så många marshmallows som möjligt och fortfarande kunna säga Funny Bunny. Vi som tittade på hade nog extra roligt.



Robert höll sedan tal där han pratade lite till alla killar som var där. Kul!





Jeanette och jag höll också tal och Michi blev den siste ut på banan. Det blev många skratt när han tog av sig skjortan och stog i sitt fina (?) Sverigelinne. Det har varit med på några fester här.





Som traditionen bjuder i Almaspuri så avslutades festen med bad i poolen vid fyratiden på morgonen.



Det blev ett riktigt party, som de alla vi hade som var här runt 2004-2005 och det var roligt att det blev en sådan fantastiskt bra kväll och avslutning nu när Karin och Robert lämnar oss. Det kunde inte blivit bättre!!!

Anna i fotbollsturnering på Garden

I lördags var det fotbollsturnering på Garden International School och fyra olika lag möttes. Det var två lag från Garden, ett från Alice Smith och ett från Mont Kiara International School. Våra tjejer tog hem allt!

Michi och jag kom dit vid elva och då var första matchen precis färdigspelad och MKIS hade vunnit med 6-1 mot Gardens ena lag.



Nästa match var mot Gardens andra lag. Det är roligt med Anna för många underskattar henne för att hon är liten, men hon är så otroligt stark och tjejerna runt omkring flyger som små vantar.


Precis i slutet fick Anna in ett mål dessutom vilket var höjdpunkten på dagen. Denna match vann de med 6-0.



Mellan match två och tre var det en dryg timmes paus. Vi tog med Olivia Jungeling med man hem till oss på lite fika. Detta är en jättetrevlig familj från Schweiz där Anna umgås med två av deras barn, Emma och Raphael och Fredrik går i samma årskurs som Alice. Kul för jag kan få tillfälle att träna lite franska också :) Precis innan match tre skulle börja var vi tillbaka på planen.



Sista matchen var mot det normalt sett tuffaste laget, från Alice Smith, men de lyckades vinna med 6-2 även här! Anna ställde motvilligt upp för lite fotografering efter matcherna. Här är hon med sin tröja med nr 9.




Även vi fick lite dricka efteråt. Det är otroligt varmt även att titta på. Här står Fay och Michi som båda skall med tjejerna till Bangkok och kolla när de spelar den internationella turneringen i november.




Fick sedan åka hem och äta lite lunch och ladda för den stundande avskedsfesten hos Lindells.