31 december 2019

Nyårsafton

Så var det dags att åka och handla inför kvällen. Vi hade tagit med en del saker från Sverige och Pia en del från KL och resten fick vi handla på Langkawi. vi åkte först till Kuah och sedan till butiken vid flygplatsen. Det är svårt att få tag på allt på ett ställe här.



När vi kom hem fick vi en liten rolig present från Pia och Anders. Det var en sprejsak som man tryckte ner i en citron och vips kunde man få citronsmak på det mesta :)



När det var dags för lunch åkte vi ner till stranden allihop. Vi ville visa det galna Dash Hotel. Först blev det malaysisk lunch på ett lokalt ställe som Pia och Anders varit på tidigare och sedan kaffe här.





Väl tillbaka vid huset så var trädgården full med folk. Pias syster med familj samt Pias dotter med kompis hade precis anlänt från flygplatsen. Det blev till att installera dem, lite bad och sedan var det dags att börja med middagen. Till förrätt blev det löjromstoast. Inte så vanligt att äta det här!




Emma var den som anlände sist och direkt från Sverige. I morgon åker hon och Andreas hem för att resa vidare till Borneo. Imponerande att de kommer hit bara för ett dygn. Väldigt roligt för oss!




Det ser ut som om det blev en väldigt mörk middag, men det var helt ok när vi satt där. Förutom löjromstoast så blev det lax med gorgonzola och en sherrysås samt citronmousse som Pia gjort. Mums! Vi tjejer fick hjälp med fotografering och hoppade in i Michis mancave och låtsades ta över den. Alltid lika roligt!



Vi hade en kompis som var med hela kvällen så det fick bli ett gruppfoto med honom också denna sista dag 2019. Här är jag, Emma, Michi, Andreas och Shadow :)

Så skålade vi alla för det nya året. Tänk att det nu är ett nytt decennium. 2020 - låter spännande! Johathan sprang upp på balkongen och tog ett nyåssfoto på oss alla. Gott Nytt År!



Ännu ett år har passerat i rekordfart och jag har suttit och gått igenom mina blogg-inlägg för året. Som vanligt har det blivit många resor och i år har det burit av till Shanghai, Japan, Sverige, England, Tyskland, Holland och Kambodja. Det har även varit mycket besök. I år har det varit mest familjen med båda barnen här, Erik, pappa och Madeleine (nästan familj), Tobbe samt Karin från Spanien.

Fredrik hade sin graduation i juli med mycket dramatik kring alla flyg efteråt. Ett stort ögonblick i hans liv och även för oss. Nu har vi inga barn i skolan längre. Dessutom lyckades han efter fem eller sex intervjuer kamma hem det jobb han helst ville ha på Alvarez and Marsal plus en fin utbildning med dem. Anna har avancerat till manager på sitt jobb och får bara lovord och ännu viktigare - hon har hittat Erik och de har flyttat ihop. 

Vi kan alltså summera 2019, se tillbaka med ett nöjt leende på läpparna och säga att det var ett riktigt bra år. Nu ser vi fram emot 2020 och vad det kan bära med sig.